beautiful hair

I loooooove my new hair! massa blondt, lite rosa shimmer och en askig hårinpackning.

lalala

en pic på mig och erik från förra lördagens utgång.

salt and pepper

köpte salt och peppar hållare eller vad man kallar det, på ÖoB idag. ett par kramande spöke! så sött så. de kostade bara mig 18 kr, så vem kan klaga? perfekt och billigt för en blivande student.

I'm coming home

jag har ju fortfarande inte visat bilder från när jag landade på kastrup och familjen mötte mig, vilken tid det tar för mig att göra saker ibland.. där var jag i alla fall brun och lite smalare, haha. dumma lösgodis. och jag var glad :) och lite ledsen. det var med mycket blandade känslor jag landade i danmark den dagen, mycket ovetande om hur framtiden i sverige skulle se ut. nu i efterhand så blev det rätt bra och jag är på rätt väg i livet.
en glad människa med tårfyllda ögon, ser familjen och typ döööör! haha.
I made it.
avnjuter lite starbucks mumsmums innan avresa hem. som tog typ 8 timmar.. vi fastnade i eslöv i minst 4 h och tillslut kom vi hem till lilla osby sent på kvällen, i en husbil. som det kan bli, haha. mycket spännande första dygn i sverige må jag säga. förövrigt så var det underbart att resa hem med tessan, hon höll mig lugn under resans gång. det var såååå värt de extra cash jag fick betala för att hamna på samma flyg, I'm forever grateful to you.

söndag

efter en god frukost, promenad och lite skitgöra i rabatten så är det nu jag, hemmakväll påsen och formel 1.

granada

blä, hatar min profil men whatever. firat konfirmation hos linnea hela dagen, nu är det partyparty time med michan och co! sminket är rätt enkelt idag; eyeliner, långa fransar och färg på läpparna. håret i en ponytale!

RSS 2.0