vapiano

drar snart till malmö för en datenight med marie, like the good old times in boston. det blir restaurangbesök och troligtvis en drink eller två. vi förtjänar båda lite gott! sminket består idag av ljusa toner på ögonskugga, eyeliner och långa fransar; lite förförisk look. håret åt ena sidan med, idag är en bra utseende dag!

xlash

fått min xlash idag, hoppas på ett bra resultat! den är till för att förlänga fransarna och göra de fylligare, och jag behöver en boost på båda punkterna, så jag kände att det var värt ett försök! man applicerar den som eyeliner så så svårt kan det inte vara, och efter typ 3-4 veckor ser man resultat.

part of me


högskola


busy woman

sorry för dålig uppdatering, varit en vecka fylld med aktiviteter så knappt varit hemma. men nu är det måndag morgon, solen lyser, ska snart göra lite mumsig frukost och jag börjar inte jobba förrens 12! :) sa jag att jag fått förlängt på jobbet till 8 juni? det har jag i alla fall, super nöjd! även om det bara är halvtid så är det underbart. helgen bjöd på mycket; en helkväll hos sofia i fredags med mys och skratt, och lördagskvällen bestod av alkohol och en massa underbara människor. inte en enda bild från kvällen, dåligt av mig.. fick dock höra en massa frågor om jag var make-up artist osv, antar att mitt you tube tittande har gett resultat ;) jag tycker ju det är roligt och tycker om att experimentera med smink. imorgon kommer lönen! JIPPI! så i helgen blir det nog lite shopping med mami, hoppas på väla. annars ska jag som vanligt betala av hit och dit, och spara är det tänkt.. får hoppas jag lyckas bättre denna månaden!

v.12

helgen var super mysig med tjejerna! vi behövde nog alla en helg med varandra :) det blev tacos, dålig film på tv4, och prat tills vi somnade. på söndagkvällen kom sofia och marie över för en kopp te och lite mys. la familia är i italien så jag är hemma själv hela veckan, jobbar mest, sover och äter osv. även om det är lite tråkigt ibland så är det väl bra övning inför när jag flyttar, då lär jag bo själv. imorgon blir det middag hos mormor och morfar, torsdag IKEA dejt med marie och i helgen utgång med johanna! det är en bra vecka :) solen ska titta fram med har jag hört, livet är pretty nice.

helsingborg

beger mig snart till helsingborg för mys med mina tjejer! synd att inte hela gänget kan vara med.. men det kommer bli en bra kväll ändå :) 100 år sedan jag såg någon av de så det kommer bli mycket prat och skratt.

härlig bild från studenten! tessan är i stockholm i helgen och kommer inte kunna ha kramkalas med oss.
haha, världens roligaste bild på emma! :)

more to the collection


införskaffat mig ett par nya skor till sommarens festligheter. de är grymt sköna, snygga and I just love them! kommer ju nästa bli som vardagsskor. de är från H&M ifall ni undrar, ett mycket bra köp andréa.

thuseday date

drar snart till jobbet i några timmar och sen åker jag till älmhult och träffar johanna över en fika! :) sjukt att vi bor så nära varandra och inte setts förrens nu.. men roligt ska det bli iaf! antar att vi har gamla goda tider att prata om. har ingen bild på henne och mig, konstigt det med. men här är en från hennes avskedsparty i somras med eric och alex, som för övrigt var ett sjukt roligt party! det blev svenskt medley a la 90-tal.


tjingeling!

saturday

hade inget att göra så satte på lite smink i facet. blev gråtonade ögon med kajal runtom, en massa fransar och röda läppar. vad tycks? tänkte det är ju lördags, så varför inte göra sig lite fin. ikväll är det mellis mys!


tjingeling!

HELP


please share, so that we can stop this madness together and help innocent people. no one should be treated this way, every one should have a chance to have a good life, unfortunately that's not the case. so please help us to save the world, cause if we are all in this together it's possible.

tjingeling!

blue monday

åkt på en jä*la förkylning, har inte tid att vara sjuk! denna månad är packad med jobb och jag behöver ju pengar så kan inte missa några timmar. kurrerar mig med näsdukar, massa tabletter och nässpray, och sömn såklart. det är full rulle i livet! snart åker la familia till italy med så då är jag hemma själv, ska bli skönt :) OCH, på tal om resor osv. så kommer min älskade merethe och hälsar på om drygt 3 veckor! jippi, superduper glad! jag har ju fortfarande inte råd att åka någonstans så då är hon snäll och kommer hit :) men nu snart rullar pengarna in som tur är. om 10 dagar är det dags att söka högskola med, varit stensäker på mitt beslut rätt länge nu så det känns bara braaaa. nej nu ska jag snart gå och nana så jag är pigg inför en heldag med mina små knasbollar.

tjingeling!

busy week

ja det har det varit, jobbat minst 8 timmar per dag. normalt för andra kanske, men för mig som är van vid en halvtid så är detta mycket jobb, haha. dock klagar jag väl inte när lönelappen kommer :) men ungarna har varit krävande denna vecka, usch och fy. men nu är det fredag kväll och snart filmmys med päronen! annars har det inte hänt mycket i veckan, jobbat-sovit-ätit, ungefär. ingen tid till motion eller my dear friends. tar igen det nästa vecka. imorgon åker jag och mamma på mässa i malmö, ska bli roligt med en liten utflykt och en dag med bara hon och jag. plus att få komma iväg lite från "byn gud glömde". trevlig helg folket!

tjingeling!

nytt hår

var hos sanna i måndags och fixade till mitt hemska hår. blev byte av bena och massa färg. två mörkare slingor (skulle bli mörkblonda med lila i men blev lila i, men jag klagar inte), jag tycker det är snyggt och det passar ihop med det blonda. där bak blev det är lite ljusa slingor som shimmrar i silver/lila. jag är superduper nöjd i alla fall!


tjingeling!

RSS 2.0