färgglad adidas



idag har på mig min nya adidas jacka som jag matchar med rosa och blå ögonskugga, kajal och mascara. (lockarna har jag fått genom att sova med inbakade flätor). nu ska jag äta frukost, titta på ett BB avsnitt och vänta på att mamma kommer hem från jobbet då det blir en runda i byn. eftermiddagen? inget planerat, får se vad den bjuder på. älskar dock att våren är på G! knappt någon snö, sol och plusgrader :) I like it. för övrigt så umgicks jag med sofia hela dagen igår, älskar att hon är hemma. dagen bestod av en lång runda på 2 h, scones bakning, bubbelbad, mer promenad, korvstroganoff och ett boxningspass. inte så mycket träningsvärk faktiskt trodde jag skulle vara som en robot idag men nejdå! och btw, grattis till får nya lilla prinsessa :)

tjingeling!

viktblä

argh, jag blir så irriterad på mig själv (ovanligt). tappat all motivation till motionen och viktnedgången, vilket inte är bra! vad hände? bra fråga, för mycket gott hemma.. de kilona jag tappade för ett tag sen har lagt sig igen, attans! men nu får det vara ändrig på detta, jag har ju ett mål att nå och tiden rinner sakta ut. måste signa upp mig på någon träning, pappa har ju sagt att han betalar. måste ut mer på promenader/joggingturer men i detta vädret tappar man ju allt för tusan. hoppas att snön försvinner snarast så jag kan börja på mitt projekt, om alla andra kan så kan ju jag med, eller hur? nu kör vi!

tjingeling!

kärlek till glee



tjingeling!

sminkexperiment

efter många youtube klipp och önskan att kunna göra det bättre tog jag och marie igår tag i sminket och satt hemma hos henne under eftermiddagen och försökte oss på det ena och det andra. jag gjorde ett blåinspirerat öga och ett lite halvsotat, plus ett med ljusa/bruna toner, och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med vad jag åstadkom. dock vet jag ju hur man sminkar sig, haha. det är inte det, men roligt och se om man kan göra något lite mer avancerat och prova på nya grejer, och framför allt våga använda färg! tycker det är skit snygg med mycket färg runt ögonen, speciellt om man matchar det med någon färg man har på kläderna. jag körde utan lösögonfransar, mest för att jag inte orkade. men det hade ju blivit med dramatiskt.



checka in bloggen www.lindahallberg.se/ önskar jag var så begåvad som hon var, hon har ju dock gått i skolan men jag känner inte för att spendera drygt 70 lakan för att bli make up artist, men roligt hade det varit.

tjingeling!

bloggtorka



ja det kan man säga att det varit, inte haft någon inspiration till bloggen alls på sista tiden. kanske ska bli ändring på det? tycker ju det är kul. i alla fall, vardagen rullar på och det är fredag igen vilket betyder helg. ska snart bege mig till jobbet och umgås med mina bästisar (ett gäng 6-åringar, som för övrigt vet hur man testar mitt tålamod). nästa vecka är det lov och jag är ledig, NICE! dock no cash så får se hur jag klarar mig. det förklarar också det extremt fula utväxten jag har - MEN som ska fixas nästa måndag hos sanna. annars händer det inte allt för mycket spännande i mitt liv; jag går och längtar till varmare tider, att snön ska smälta och att jag förhoppningsvis får ett fast jobb! håller tummarna.. ha en trevlig helg vart ni nu befinner er :)

tjingeling!

RSS 2.0