happy moment

lönen har kommit (BIG MONEY) för mig, haha. jag har fyra dagars ledighet framför mig, vi har firat mami's födelsedag idag med hemmagjord pizza och bio - the avengers! så sjukt bra, bra action och snygga killar; kan ju inte bli bättre! måste nästan kolla på alla filmer runt om om handlar om det gänget. spännande ju! dock har jag annars haft en kass dag; spillt en massa, tagit sönder en alldeles ny vas, blivit jäkligt irriterad på en medarbetare osv. och självklart hänger förkylningen kvar, min hals gör ännu ondare och hostan har blivit värre. hoppas verkligen det försvinner snart. på måndag är det valborg med, inget planerat och bryr mig inte heller. bara ännu en dag att ursäkta sig för att dricka en massa sprit. nästa helg är det utgång, OH YEAH! men det är en vecka kvar. imorgon tar jag en välförtjänt sovmorgon, blir kanske och myser i sängen hela dagen, om det ska regna som det gjort hela veckan är det knappast lönt att gå upp ur sängen.. eller?

new shoes

klickade nyss hem dessa snyggingarna, de är JC kopior men who cares, de är ju billigare! I'm a happy girl!

.

jag blir så jävla trött på allt skit.

kryll

drar in till k-stad snart, gokart banan. resten av familjen befinner sig där. tog en promenad med marie innan, härligt. nu ska jag bara konka med mig den tunga väskan ner till bussen.. lockat håret idag btw :)

13th

dagens look består av en knut på huvudet, eyeliner med långa fransar, mitt varm peach lipstick från oriflame och mina nya ljusaprikos färgade blus från gina.

lipstick

älskar mina två nya läppstift från oriflame! det är från serien pure colour; candy pink och desert rose.

bonde söker fru

och lite mys i soffan med fruktsallad, nötter och vaniljvisp. påsken är nu slut, men ledigheten fortsätter.

proffs

syns det att jag gillar proffs hårprodukter eller? haha. well, jag tycker de är bra och prisvärda helt enkelt.

ringar

två nya ringar från H&M inhandlade, och en massa annat. inte mycket pengar kvar på kortet men är mycket nöjd med dagens shopping! lite reafynd hittade jag med.

kalas

igår var det ett härligt partaj för mina kusiner i vä, 16 & 20 år. kvällen bestod av god mat, skratt och en rolig biljardturnering. jag vann två gånger! i alla fall, körde på mörka ögon med litelite rosa i (hade rosa byxor), långa fransar och ett lätt rosa läppstift.

xperia s

jag vill ha!

hem och villa mässa

som sagt var jag och mamma på mässa i början av mars, dålig på att blogga märker jag.. där var mycket spännande saker, så jag tänkte dela med mig lite :)

last night

gårdagen var underbar! god mat, awesome sällskap, flummig tågresa, lite vin och så självklart avslutades den med lite hemmakväll godis. fler sådana här lördagar tack!

RSS 2.0